Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання сьогодення – під час зустрічі з ветеранами податкової служби

опубліковано 08 грудня 2021 о 15:35

У Головному управлінні ДПС у Рівненській області вже багато років продовжується тісна співпраця з ветеранською організацією. Ветерани податкової служби області - це надійна підтримка і опора теперішнім працівникам. Вони проводять активну волонтерську роботу, зокрема, під час проведення кампанії добровільного декларування активів громадян, та беруть активну участь у заходах з формування податкової культури серед учнівської та студентської молоді, а також активно залучаються до співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування.

В ході зустрічі Голова Рівненської обласної ради профспілки працівників ДПС в області – Голова Рівненського  осередку ветеранів податкової служби області Тетяна Подсада подякувала податківцям за підтримку ветеранської організації  та з нагоди 15 річчя організації вручила в.о начальника ГУ ДПС у Рівненській області Віталію Чую Подяку.

«Значення ветеранської організації  в становленні і розвитку податкової служби надзвичайно велике, оскільки саме Ви заклали ту високопрофесійну основу державної податкової служби, яка здатна виконувати найскладніші завдання держави і сьогодні»,  - наголосив Віталій Чуй.