Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За «круглим столом» про податкові новації і не тільки

опубліковано 28 жовтня 2019 о 10:00

Співпраця податкової служби області з громадськими організаціями та бізнесом  вже стала звичною нормою. Не стала виключенням і зустріч «за круглим столом», яка днями відбулася  в Управління лісового та мисливського господарства області, за участі дирекції Рівненського Територіального відділення Асоціація платників податків.  В ході зустрічі представники Головного управління ДПС у Рівненській області проінформували  про проведення заходів з питань реформування податкової служби та податкової системи, останніх змін у податковому законодавстві та роз’яснення щодо їх  практичного застосування, а також вивчення проблем, з якими зустрічається бізнес при адмініструванні податків та поданні звітності.

Одним із ключових питань зустрічі було питання легалізації праці. Боротьба з «тіньовою» зайнятістю та виплатою заробітної плати без оподаткування  постійно серед пріоритетних напрямів роботи Головного управління ДПС у Рівненській області, адже від надходжень до бюджетів за рахунок оподаткування доходів, які отримують громадяни, залежить вчасне фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, оборони, безпеки, культури, забезпечення надання грошової допомоги багатосімейним і малозабезпеченим громадянам та інших виплат соціального напряму.

Зустрічі з бізнесом та громадськістю на Рівненщині стали дієвим інструментом для обговорення актуальних проблем лісової галузі, які впливають на сталий економічний розвиток як регіону так і держави в цілому.

Головне управління ДПС у Рівненській області

фотогалерея