Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Вараському відділенні відбулася зустріч з представниками органів місцевої влади

опубліковано 13 листопада 2019 о 15:29

Під головуванням начальника Вараського управління Головного управління ДПС у Рівненській області Жанни Гальчик проведено зустріч з  головами та представниками виконавчих комітетів сільських, селищних, міських рад та об’єднаних територіальних громад щодо проблемних питань оподаткування, які турбують платників податків нашого краю.

«Всі господарюючі суб’єкти, які здійснюють підприємницьку діяльність на території громади, повинні працювати легально, сплачуючи податки та піклуючись про інтереси громади»,  зазначила Жанна Гальчик.

Активну учать у діалозі взяли провідні фахівці Вараського управління. Проведено звірки стосовно юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, які здійснюють діяльність на відповідних територіях, опрацьовано стан виконання місцевих бюджетів, погашення податкового боргу, повноти та достовірності інформації в інформаційних системах ДПС тощо.

Наприкінці зустрічі було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та подальшого обміну інформацією, необхідної для системної та плідної роботи органів державної влади.

«Спільно має працювати влада, громада та бізнес, адже від цього у значній мірі залежатиме подальший розвиток нашого регіону», - наголосила заступник начальника управління-начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Вараського управління Наталія Бондаренко.

Вараське управління ГУ ДПС у Рівненській області

Фотоматеріали