Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій – «День відкритих дверей» для школярів

опубліковано 20 листопада 2019 о 09:15

Нещодавно старшокласники Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 стали учасниками Дня відкритих дверей, що проходив в Головному управлінні ДПС у Рівненській області.

Фахівці податкової служби Рівненщини у форматі Всеукраїнського тижня права ознайомили молодь не тільки з історію походження податків і зборів, їх призначенням та спрямуванням, а й з правами та обов’язками платників щодо сплати податків.

Податківці розповіли учням про те, що сьогодні громадянин може не відвідуючи податкову зареєструватись підприємцем, подавати податкову звітність в електронному вигляді, отримувати електронну консультацію. Крім того, діти мали змогу ознайомились з роботою підрозділів ДПІ та Центру обслуговування платників.

Старшокласники також дізнались про податкову знижку, скористатись правом на отримання якої вони зможуть під час навчання в закладах освіти у разі, якщо форма навчання буде платною.

Наприкінці зустрічі, задля закріплення отриманих знань, учням було запропоновано розгадати податковий ребус. Всі учасники проявили кмітливість та показали гарні  знання з такої складної теми про податки.

Головне управління ДПС у Рівненській області

фотогалерея