Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині відбувся «круглий стіл» присвячений Дню бухгалтера

опубліковано 16 липня 2020 о 16:19

Сьогодні  на Рівненщині,  за доброю традицією, відзначали кращих бухгалтерів - сумлінних платників податків. Урочисте засідання «круглого столу», присвячене Дню бухгалтера та аудитора,  відбулося з ініціативи  територіального відділення  Асоціації платників податків України в Рівненській області.

Щоб бухгалтери, перш за все, самі оцінили важливість своєї професії, та донести їх суспільну значимість, представники влади та громадськості відзначили кращих бухгалтерів підприємств області, вручили грамоти та подяки за професійну працю та високу податкову культуру.

До присутніх з вітальним словом звернулись міський голова Рівного Володимир Хомко, начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, директор департаменту економіки та торгівлі  Рівненської ОДА Костянтин Мокляк, голова Ради ТВ АППУ Маріян Года, секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Рівненській області Богдан Гапяк.

Вітаючи бухгалтерів Рівненщини з професійним святом, гості відмітили дії та зусилля влади, спрямовані на підтримку бізнесу в умовах карантину та зазначили визнання важливої ролі усіх тих, хто служить державі у справі зміцнення її економіки. Подякували присутнім за щоденну сумлінну працю, вірність професійному обов’язку, побажали плідної  діяльності, міцного здоров’я, миру, добра і злагоди.