Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі – про напрямки взаємодії та співпраці

опубліковано 24 липня 2020 о 09:32

Оперативна комунікація з органами місцевого самоврядування є одним з важливих напрямів роботи податківців. Адже ефективність сплати місцевих податків залежить від якості цієї комунікації. Саме про це йшла мова під час зустрічі фахівців податкової служби Рівненщини та Рівненської міської ради.

Учасники заходу обговорили посилення податкової спроможності місцевого самоврядування щодо надходжень місцевих податків та зборів, зокрема, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю, а також координацію діяльності податкової служби та місцевих фінансових органів у сфері обліку платників податків та податкових надходжень.

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман презентував присутнім можливості Геоінформаційного порталу відкритих даних, акцентувавши увагу на формуванні податкової бази громади, що передбачає проведення інвентаризації платників податків та запровадження повного обліку ресурсів громади.

Начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй наголосив, що мобілізація податків на територіях - це спільна робота ДПС та місцевої влади, тож податкова служба  відкрита до співпраці та має всі можливості й компетенції для підтримки ініціатив територіальних громад щодо наповнення місцевих бюджетів.

Фотогалерея