Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині підписали меморандум про партнерство та співпрацю між владою та громадськістю

опубліковано 07 вересня 2020 о 10:08

Днями в приміщенні Рівненської ОДА представники  влади та громадськості, а саме голова Ради Територіального відділення Асоціації платників податків України в Рівненській області Маріян Года, голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, начальник Головного управління Державної податкової служби у Рівненській області Віталій Чуй, начальник Поліської митниці Держмитслужби Сергій Панчук, підписали спільний Меморандум про партнерство та співпрацю між очолюваними структурами.

Як зазначив керівник податкової служби області,  всі гілки влади працюють над створенням сприятливих умов для ведення бізнесу, адже успішний та прибутковий бізнес – це запорука стабільної та процвітаючої економіки. Підписання Меморандуму є значним кроком у налагодженні якісно нових стосунків між податковою службою та Асоціацією платників податків.

У свою чергу Голова ради Територіального відділення  АППУ Маріян Года запевнив, що  представники бізнес спільноти готові  до конструктивної співпраці з податківцями, зокрема, в аспекті імплементації новацій податкового законодавства, удосконалення процесів адміністрування податків, протидії тіньовій економіці та нечесній конкуренції.