Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині стартував Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків-2020»

опубліковано 10 березня 2021 о 12:19

Днями у Рівному відбулося перше установче засідання обласної рейтингової комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020». До її складу увійшли керівники головних управлінь та департаментів облдержадміністрації, податкової служби, депутати, представники ЗМІ, громадських організацій та бізнес-асоціацій.

Голова ради територіального відділення Асоціації платників податків  України в Рівненській області Маріян Года, який очолює регіональну  рейтингову комісію, відмітив: «Нелегко бути сумлінним платником в сучасних умовах, проте, незважаючи на це, більшість підприємств продовжують чесно сплачувати податки, підтримувати високі стандарти ведення бізнесу та приносити відчутну користь нашому регіону. Саме з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків Асоціацією започатковано даний Рейтинг».

Присутній на засіданні начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй відмітив: «ДПС в області приймає активну участь в організації проведення  Всеукраїнського рейтингу „Сумлінні платники податків”,  оскільки кращі здобутки платників податків мають отримати суспільне визнання. Адже рейтинг проводиться  задля того, щоб суспільство, громадськість та влада мали змогу подякувати якомога більшій кількості сумлінних платників податків за прагнення на власному прикладі демонструвати важливість прозорого ведення бізнесу та належного виконання своїх зобов’язань перед державною скарбницею».

Після обговорення комісія затвердила перелік організаційних заходів по проведенню Рейтингу, порядку відбору номінацій та відзначенню переможців.