Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні напрямки роботи щодо забезпечення надходжень до місцевих бюджетів обговорили на зустрічі у Варашській міській раді

опубліковано 04 лютого 2021 о 11:46

Нещодавно відбулась  робоча зустріч начальника Варашської ДПІ Жанни Гальчик з представниками органів місцевого самоврядування.

Учасники зустрічі обговорили питання забезпечення надходжень до бюджету податків і зборів, виявлення додаткових ресурсів наповнення місцевих бюджетів, вжиття заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення та забезпечення погашення податкової заборгованості.

 Жанна Гальчик  наголосила на необхідності проведення повного обліку земельних ділянок та об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.

Вона також акцентувала увагу на проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи з фізичними особами – підприємцями і найманими працівниками щодо легалізації праці і своєчасної виплати заробітної плати, наголосивши, що офіційне оформлення працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту найманих працівників та.

Крім цього, учасники зустрічі обговорили новації податкового законодавства, декларування доходів громадян та запровадження реєстраторів розрахункових операцій для окремої категорії суб’єктів господарювання.