Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівнщини запрошують рівнян підвищити правову обізнаність

опубліковано 04 грудня 2019 о 09:22

В Україні й в усьому світі 10 грудня відзначається Міжнародний день прав людини. Цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини - перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод усіх людей. Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року №568-р з 09 по 13 грудня відбудуться тематичні заходи у рамках проведення Всеукраїнського тижня права. Головні завдання Тижня – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах.

Традиційно податківці Рівненщини  приєднуються до проведення тижня права та нададуть всім охочим правову допомогу за напрямом діяльності служби. Кожен бажаючий зможе звернутись до Центрів обслуговування платників та  отримати необхідну інформаційну допомогу. Наразі кнсультації і роз’яснення юристів територіальних органів ДФС у Рівненській області щодо застосування норм чинного законодавства у сфері оподаткування можна отримати щовівторка з 14.00 до 16.00 у громадській приймальні ГУ ДПС у Рівненській області за адресою м. Рівне, вул. Відінська, 12, або за телефоном (0362) 692-541. Особистий прийом здійснює начальник управління правового забезпечення ГУ ДПС в області та його фахівці.

Крім того, напередодні та у цей тиждень фахівці податкової служби проводитимуть Дні відкритих дверей для учнівської та студентської молоді, читатимуть лекції та під час практичних занять ознайомлюватимуть молодь з основами податкового законодавства.