Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Костополі податківці спільно з громадою обговорювали резерви наповнення бюджету

опубліковано 18 червня 2021 о 11:33

З метою забезпечення наповнення місцевих бюджетів податківцями Рівненщини активно проводяться робочі зустрічі з представниками бізнесу та місцевої влади щодо роз’яснення чинного податкового законодавства та обговорення проблемних питань.

Днями проведено таку зустріч в Костопільській міській раді за участю  представників Костопільської, Головинської, Деражнівської та Малолюбашанської територіальних громад.

Під час робочої зустрічі учасники обговорили питання стосовно проведення інвентаризації нерухомості та  площ земельних ділянок в розрізі категорій земель по юридичних та фізичних особах, а також переліку орендарів земельних ділянок державної та комунальної власності, які розташовані на території громад.

Крім того, в ході зустрічі піднімались питання  підвищення рівня декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів та  отримання ліцензій на право продажу підакцизних товарів, обов'язкового проведення розрахункових операцій через РРО та/або через програмні РРО з використанням режиму попереднього програмування найменування товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТЕЗД для підакцизних товарів, а також недопущення реалізації фальсифікованої продукції.

Також гостро стояло питання легалізації праці та виплати заробітної плати.  Крім того, працівники податкової служби окремо звернули увагу на необхідність залучення до декларування доходів громадян, які одноосібно обробляють земельні ділянки та надають послуги сільгосптехнікою.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»