Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рокитнівській ДПІ підприємцям роз’яснюють податкові новації

опубліковано 01 лютого 2022 о 13:59

Начальник Рокитнівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Ніна Ковалевич провела практикум для представників бізнесу щодо актуальних питань податкового законодавства.

В ході  практикуму податківець поінформувала та надала відповіді на запитання щодо застосування РРО/ПРРО, порядку ведення обліку товарних запасів , подання звітності в електронному вигляді.

Учасники заходу також дізналися про хід кампанії одноразового добровільного декларування активів громадян, з яких не були сплачені належним чином податки та стартування кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2021 році. Звернула увагу присутніх на недопущення наявності податкового боргу.

Насамкінець посадовець запропонувала ознайомитися з роботою безкоштовного програмного рішення, відвідати банер «Програмні РРО» на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням  https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/, та розглянути більш детально інформацію щодо податкової амністії за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»