Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оформлення податкової знижки онлайн

опубліковано 26 червня 2024 о 10:45

У Центрі обслуговування платників ДПІ у м.Рівному Головного управління ДПС у Рівненській області  систематично проводяться практикуми стосовно використання платниками податків електронних сервісів ДПС.

Нещодавно, під час чергового навчання, завідувач сектору електронних сервісів Світлана Нікітас розповіла присутнім про те, як за допомогою електронних сервісів, зокрема через Електронний кабінет платника, подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки.

Посадовець роз’яснила, що особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису, можуть скористатися сервісом "Податкова декларація про майновий стан і доходи". Цей сервіс дозволяє надіслати декларацію до податкової служби разом з копіями підтверджуючих документів, у тому числі й для оформлення податкової знижки.

Під час заходу Світлана Нікітас надала платникам практичну допомогу в заповненні декларації в електронному вигляді через Електронний кабінет ДПС, використовуючи робоче місце, облаштоване для  платників податків.

У ході заходу посадовець запропонувала громадянам користуватись електронними сервісами ДПС, зокрема Електронним кабінетом платника та мобільним застосунком "Моя податкова".

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX