Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зведений бюджет країни отримав від платників податків Рівненщини маже 8 мільярдів гривень

опубліковано 04 грудня 2019 о 09:23

Як зазначили у Головному управлінні ДПС у Рівненській області, за січень - листопад  2019 року загальна сума платежів, перерахованих до зведеного бюджету платниками податків області, склала більше 7 млрд. 908 мільйонів гривень. За словами виконуючого обов’язки начальника Головного управління ДПС у Рівненській  області Віталія Чуя, минулорічний показник перевищено на 1 337 мільйонів гривень.

Із загальної суми до держбюджету впродовж цього часу надійшло майже 3 млрд. 292 млн. грн.  податкових платежів. Місцеві скарбниці впродовж цього періоду  отримали близько 4 млрд.615 млн. грн., що перевищує минулорічні надходження на 828,5 мільйона гривень.

Підсумовуючи такі вагомі показники, керівник податкової служби області Віталій Чуй наголосив, що сьогодні стабільності у виконанні прогнозованих показників та ще й з приростом вдається досягати, насамперед, завдяки свідомому ставленню платників податків регіону до перерахування належного у казну, підвищення рівня зарплат, а також посилення заходів із легалізації доходів та детінізації економіки.

Головне управління ДПС у Рівненській області