Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 7,5 тисяч адмінпослуг надано у Центрі обслуговування платників Cарненської ДПІ

опубліковано 23 грудня 2021 о 14:16

За одинадцять місяців 2021 року до Центру обслуговування платників  Сарненської ДПІ за наданням адміністративних послуг звернулось 7364  платників, з них 1101 - в електронній формі.

Начальник Сарненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Наталія Зашко інформувала, що найчастіше громадяни відвідують ЦОП для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, його отримали 3669 платників. Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків склали 1243. Податківцями зареєстровано 422 платника єдиного податку, видано 742 витяги з реєстру платників єдиного податку, видано 221 довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.  Зареєстровано 671 книгу обліку розрахункових операцій, 115 реєстраторів розрахункових операцій, 55 розрахункових книжок.

Центр обслуговування платників працює за принципом оперативного та якісного обслуговування бізнесу та громадян. Тут видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання, забезпечується швидкий доступ до інформації.

Також платники  податків можуть отримати у Центрі обслуговування платників  Сарненської ДПІ  довідки за телефоном (03655) 3-20-18.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»