Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Володимиреччині громадяни та представники бізнесу отримали понад 5 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 28 грудня 2021 о 16:14

Протягом січня-листопада 2021 року у Центрі обслуговування платників Володимирецької ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  всього надано понад 5 тисяч  адміністративних послуг. Тут можна скористатись консультаційними, інформаційними та адміністративними сервісами та отримати відповідні послуги.

Наразі, за словами начальника Володимирецької ДПІ Наталії Десятник, найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього за одинадцять місяців 2021 року надано майже 3 тисячі таких послуг.

Друге місце за популярністю посіли послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Цих послуг всього у січні-листопаді 2021 року надано 1,3 тисячі.

З поміж іншого фахівцями надано 257 витягів з реєстру платників єдиного податку, здійснено реєстрацію книг обліку розрахункових операцій - 196, реєстрацію платників єдиного податку – 190.

Нагадаємо, що для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій  зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»