Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ліси Рівненщини додали бюджетам понад 140 мільйонів гривень рентної плати

опубліковано 29 грудня 2021 о 09:30

За підсумками одинадцяти місяців 2021 року на Рівненщині за використання лісових ресурсів до бюджету сплачено понад 140 мільйонів гривень рентної плати.

Зокрема, до загального фонду державного бюджету надійшло 26,7 мільйона гривень, а до спецфонду – 18,8 мільйона гривень ренти. Надходження ренти за спецвикористання лісових ресурсів до бюджетів територіальних громад Рівненської області склали 95,3 мільйона гривень.

Як повідомила заступник начальника ГУ ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, керівники громад  мають можливість використати надходження, отримані від рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, на соціальний розвиток власних територій, та планувати подальшу діяльність, враховуючи її стабільні надходження до бюджету, а також  спрямувати частину коштів  на відновлення природних ресурсів.

Вона зазначила, що у випадку отримання інформації про факти підприємницької діяльності з порушеннями вимог закону, зокрема у сфері лісозаготівлі, податкова служба в межах компетенції вживає комплекс заходів задля запобігання бюджетним втратам.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX