Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження ПДФО на Володимиреччині склали майже 28 млн грн

опубліковано 29 березня 2023 о 08:38

Упродовж січня-лютого 2023 року надходження  податку на доходи фізичних осіб на Володимиреччині склали 27,8 млн гривень.

Із зазначеної суми 5,8 млн грн спрямовано до Державного бюджету країни. Решту коштів, а саме 22,0 млн грн, спрямовано для фінансування потреб бюджетів місцевих громад. Зауважимо, що ПДФО є основним джерелом наповнення місцевого бюджету.

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам. Тому у податковій службі наголошують, що обороноздатність країни та спроможність громад якісно виконувати завдання із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури значною мірою визначається податковою дисципліною представників бізнесу та громадян. 

Нагадаємо, що триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році. Подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік та сплачувати відповідні податки і збори – конституційний обов’язок громадян та їх особиста підтримка держави, її фінансової безпеки та обороноздатності.

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді через Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua) у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Скористатись зазначеним сервісом зможуть особи, які ідентифіковані за особистим ключем, виданим кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг.

 Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»