Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громади Кореччини отримали 6,3 млн гривень плати за землю

опубліковано 27 червня 2024 о 17:10

За підсумками п’яти місяців  2024 року місцеві бюджети громад Кореччини отримали 6,3 млн гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 16 тис гривень.

Зокрема, внесок юридичних осіб становить 4,6 млн гривень плати за землю, а фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши 1,7 млн гривень цього податку. 

Нагадаємо, що плата за землю - це місцевий податок у складі податку на нерухоме майно, який у повному обсязі зараховується до відповідних місцевих бюджетів.

Звертаємо увагу, що фізичним особам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками, варто провести звірку щодо належним їм майнових об’єктів і нарахованих податкових платежів.

Актуальна податкова інформація, зокрема щодо нарахованих податків і заборгованості доступна у мобільному застосунку «Моя податкова». Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»