Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За користування надрами платники Рівного сплатили до бюджету 748 тис гривень

опубліковано 28 червня 2024 о 12:27

Упродовж січня-травня 2024 року за користування надрами для видобування корисних копалин платники податків м.Рівне до бюджетів всіх рівнів сплатили 748 тис гривень рентних платежів. В порівнянні з надходженнями аналогічного періоду 2023 року, надходження зросли на 10,1% .

Із загальної суми 524 тис гривень надійшло до державного бюджету, а 224 тис гривень було зараховано до місцевого бюджету громади.

Нагадаємо, платниками рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин є суб’єкти господарювання, у тому числі громадяни України, іноземці та особи без громадянства, зареєстровані відповідно до закону як підприємці, які набули права користування об'єктом (ділянкою) надр на підставі отриманих спеціальних дозволів на користування надрами в межах конкретних ділянок надр з метою провадження господарської діяльності з видобування корисних копалин, у тому числі під час геологічного вивчення (або геологічного вивчення з подальшою дослідно-промисловою розробкою) в межах зазначених у таких спеціальних дозволах об’єктах (ділянках).

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»