Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Землевласники Демидівської та Боремельської громад сплатили 5,3 млн грн земельного податку

опубліковано 25 липня 2024 о 12:15

Упродовж січня-червня 2024 року платники податків Демидівської та Боремельської громад перерахували до місцевих бюджетів 5,3 гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 811 тис гривень.

Зокрема, переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 4,5 млн гривень земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності.  В свою чергу, фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши за землю 791 тис гривень.

Нагадуємо, що бюджетна стабільність кожної територіальної громади, її соціально-економічний розвиток і спроможність долучатися до проєктів оборонного характеру залежить від податкової дисципліни кожного платника.

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг із майнових податків, пропонуємо громадянам відвідати Центр обслуговування платників  за місцем своєї податкової адреси і перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.

Актуальну податкову інформацію, зокрема щодо реєстраційних даних, нарахованих податків і наявності податкового боргу можна дізнатися онлайн у мобільному застосунку «Моя податкова».

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»