Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

УВАГА! ШАХРАЇ!

опубліковано 07 березня 2023 о 10:48

ГУ ДПС у Рівненській області вкотре повідомляє, що платникам податків Рівненщини продовжують неодноразово телефонувати шахраї,  використовуючи різні номери мобільних телефонів та просять перерахувати кошти на картковий рахунок.

Зокрема, до суб’єктів господарювання, які знаходяться на обліку у Головному управлінні ДПС у Рівненській області,  надходять телефонні дзвінки від невстановлених осіб з різних мобільних номерів телефонів, зокрема +380988678565, та просять зателефонувати на номер +380970894448 до начальників ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області з проханням перерахувати їм кошти на вказаний картковий рахунок за не проведення перевірок або надання фінансової допомоги.

Повідомляємо, що посадові особи ГУ ДПС у Рівненській області не здійснюють телефонні дзвінки до платників податків із пропозицією надання фінансової допомоги.

Наголошуємо, подібні схеми - це один із способів незаконної наживи на довірливих громадянах та підприємцях.

Просимо бути уважними до таких пропозицій, та, у разі надходження подібних дзвінків з метою висування незаконних вимог, одразу повідомляти про це правоохоронні органи за номером телефону 102, а також ні в якому разі не перераховувати гроші на вказані ними номери карткових рахунків!