Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

опубліковано 13 жовтня 2023 о 15:17

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Рівненській області, у межах надання методичної та консультаційної допомоги особам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повідомляє, що 12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України №3384-IX, яким відновлено декларування та функції НАЗК.

Для низки осіб від терміновано обов’язок подачі декларацій – їм потрібно буде це зробити не пізніше 90 днів після зміни умов, які надають право на відтермінування. Насамперед йдеться про військових, причетних до оборони країни, осіб, які перебувають на окупованих територіях або де ведуться активні бойові дії, тих, хто перебуває на лікуванні внаслідок поранення тощо. Відтермінування стосується також членів сімей зазначених осіб.

Брифінг НАЗК стосовно декларування доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=T4v-Crs0Tus

Радимо ретельно підготуватися до заповнення декларації. Відповіді на всі запитання ви можете знайти у Базі знань НАЗК за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/, а отримати додаткову консультацію направивши офіційного листа на електронну пошту info@nazk.gov.ua або за телефоном контакт-центру (044) 200-06-94.

10 грудня 2023 року НАЗК відкриє публічний доступ до Реєстру з урахуванням безпекових заходів.

Подавайте свої декларації вчасно та без помилок.