Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування!

опубліковано 04 січня 2024 о 10:54

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що Національне агентство з питань запобігання та виявлення корупції (далі – Національне агентство) повідомило, що наприкінці 2023 року багато декларантів уже отримали довідку за результатами автоматизованої перевірки декларації.

У такій Довідці відображаються встановлені невідповідності між відомостями у декларації та реєстрах, банках даних. При цьому, встановлення невідповідностей не означає, що зазначені у декларації відомості є неточними, але свідчить про те, що дані у декларації відрізняються від даних реєстрів та баз даних. Окремі невідповідності можуть свідчити взагалі лише про різне написання даних про об’єкт у декларації та в реєстрах.

Як зрозуміти, це помилки у декларації чи особливості зазначення інформації в реєстрах? Дізнавайтесь тут: https://cutt.ly/CwGWyS8i

Як знайти довідку в особистому кабінеті? Детальніше тут: https://cutt.ly/swFfwwuX

Які саме відомості вважаються неточними, а які недостовірними? Детальніше тут: https://cutt.ly/CwDYk9hV

Нагадуємо, щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік – до 31 березня 2024 року включно.