Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційна довідка щодо розгляду запитів на публічну інформацію ГУ ДПС у Рівненській області станом на 01.04.2021

опубліковано 01 квітня 2021 о 14:00
З метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” (далі – Закон) Головним управлінням ДПС у Рівненській області забезпечено розгляд документів з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон, які надійшли поштою, електронною поштою, факсом, телефоном.

Так, станом на 01.04.2021 до Головного управління ДПС у Рівненській області поштою, електронною поштою надійшло 39 таких документів, з них:

- запити на отримання публічної інформації – 39 (або 100%), за результатами розгляду яких надано 37 відповідей електронною поштою або поштою відповідно до вимог чинного законодавства України.

З початку року до Головного управління ДПС у Рівненській області за категоріями запитувачів відповідно до Закону надійшло запитів:

- від фізичних осіб – 28 (або 72 %);

- від юридичних осіб – 11 (або 28 %);

Запитувачі, зокрема зверталися з проханням надати інформацію щодо:

- діяльності суб’єктів господарювання;

- надання копій документів;

- відомостей про третіх осіб;

- надання інформації по сплаті податків.

За результатами розгляду задоволено 30 запитів (77 % від загальної кількості розглянутих документів), відповідно до статті 22 Закону 2939 відмовлено в задоволенні 7 запитів (18 % від загальної кількості кількості розглянутих документів). На розгляді знаходиться 2 запити (5%).