Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сформовано Громадську раду при ГУ ДПС у Рівненській області

опубліковано 18 лютого 2022 о 14:58

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області проведено Установчі збори з формування складу Громадської ради та перше засідання Громадської ради при ГУ ДПС в області.

До складу Громадської ради увійшли представники інститутів громадянського суспільства, які  зацікавлені у підтримці активного діалогу між громадськістю та ГУ ДПС у Рівненській області та надаватимуть консультативну допомогу податковій службі.

У роботі Ради взяв участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий, який зазначив, що податківці відкриті до конструктивного діалогу, та зупинився на стратегічних напрямках роботи, які сприятимуть розвитку Рівненщини.

У ході засідання Головою Ради було обрано уповноваженого представника Української асоціації підприємств легкої промисловості Богдана Гапяка, який висловив подяку за надану йому довіру та сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Нагадаємо, що Громадська рада – це тимчасовий консультативно-дорадчий орган, утворений для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики. Термін каденції новообраної Громадської Ради при ГУ ДПС  Рівненській області  2022-2024 роки.