Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Рівненській області

опубліковано 19 грудня 2023 о 13:58

Сьогодні, 19 грудня 2023 року, відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Рівненській області одночасно в онлайн та офлайн форматах.

У заході прийняли участь в.о начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко, заступник начальника ГУ ДПС в області Юрій Гурський,  голова ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в Рівненській області Маріян Года  та фахівці управлінь податкової служби області.

Учасники  засідання обговорили стан надходжень до бюджетів усіх рівнів, податкові новації, зокрема зміни до порядків, затверджених постановою КМУ від 11.12.2023 №1165 щодо зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН, впровадження нових електронних сервісів, які спрощують взаємодію платників та податкової служби, питання діяльності  Громадської ради при ГУ ДПС у Рівненській області  та  інші нагальні питання.

Також піднімали важливе питання – продовження строку повноважень Громадської ради на період воєнного стану на території України з урахуванням положень постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із змінами.

Конструктивний діалог та дієва співпраця - основний результат проведеного заходу.