Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про інформування громадськості щодо податкових новацій говорили під час робочої зустрічі

опубліковано 05 січня 2024 о 10:09

Цього тижня в рамках роботи Комунікаційної платформи відбулась робоча зустріч в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрія Троцка з представниками Громадської ради при ГУ ДПС У Рівненській області, під час якої обговорили питання подальшої комунікації з громадськістю Рівненщини щодо ознайомлення з новаціями податкового законодавства.

В ході спілкування розглянули актуальні питання застосування представниками бізнесу реєстраторів розрахункових операцій, декларування доходів громадян та нових діджитал-можливостей взаємодії платників з податковими органами.

Під час зустрічі концептуально були окреслені питання, які потребують надання окремих розʼяснень.

Д.е.н., професорка НУВГП Світлана Левицька запропонувала провести у першому кварталі поточного року ряд заходів, зокрема спільні навчальні семінари для суб’єктів господарювання та фізичних осіб, підкресливши, що Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Рівненській області продовжуватиме надавати консультаційну підтримку платникам податків у межах своїх повноважень.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ  ДПС у Рівненській області діє комунікаційна податкова платформа. Саме такий формат співпраці допомагає активізувати комунікацію між податковою службою та представниками інститутів громадського суспільства і бізнес-асоціацій. Тож, якщо у вас є питання, які потребують оперативного вирішення, надішліть звернення на електронну скриньку:  rv.ikc@tax.gov.ua. Провідні фахівці Головного управління ДПС в області розглянуть ваш запит та нададуть зворотню реакцію.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.