Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради

опубліковано 12 червня 2024 о 15:41

Актуальні питання з оподаткування, з якими звертаються суб’єкти господарювання та представники громадських організацій, та пошук шляхів їх вирішення були у центрі уваги під час чергового засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Рівненській  області, яке відбулось цього тижня.

Зокрема, розглядалися окремі аспекти проведення податкових перевірок, фіскалізації розрахункових операцій, а також робота з податковим боргом та легалізація найманої праці.

Представники громадськості та керівники структурних підрозділів ДПС, присутні на засіданні, також обговорили питання надходжень платежів до місцевих бюджетів,  реалізацію нових електронних сервісів, податкові новації.

Було відзначено ефективність взаємодії ГУ ДПС в області, Громадської ради та Територіального відділення АППУ при  підготовці регіонального етапу проведення конкурсу «Сумлінні платники податків». 

Учасники заходу висловили готовність до подальшої співпраці, зокрема, з питань, які потребують законодавчого вирішення, та  удосконалення процесів адміністрування податків.