Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців з територіальним відділенням АППУ забезпечує оперативний зворотній зв'язок щодо можливих проблемних ситуацій

опубліковано 09 грудня 2021 о 12:50

Забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, ефективна взаємодія з інститутами громадянського суспільства та бізнес-спільнотою є дуже важливими для податкової служби. Конструктивний діалог з громадськістю сприяє не лише впровадженню реформ  служби, а й утримує баланс інтересів держави і бізнесу. Тож співпраця податківців з  Рівненським обласним відділенням Асоціації платників податків  забезпечує оперативний зворотній зв'язок щодо можливих проблемних ситуацій.

Саме актуальні питання застосування реєстраторів розрахункових операцій, зміни у цій сфері, ліквідація податкового боргу платників податків, податкова амністія та інші питання, що турбують бізнес краю, було розглянуто під час чергової зустрічі керівництва Головного управління ДПС у Рівненській області та Рівненського відділення АППУ.

В ході заходу  в.о. начальника податкової служби краю Віталій Чуй зазначив, що завдяки спільній успішній роботі платників податків та податківців бюджет країни отримав 10,9 млрд гривень надходжень, і це більше, як за аналогічний період минулого року, на  2,3 млрд гривень. Тож цифри говорять самі за себе.

Керівник ГУ ДПС в області висловив подяку сумлінному бізнесу та наголосив, що податківці працюють над забезпеченням платникам комфортних умов для своєчасної та у повному обсязі сплати податків.

За «круглим столом» також обговорили розширення можливостей електронних сервісів, як для бізнесу, так і громадян.

На завершенні зустрічі голова Рівненського обласного відділення Асоціації платників податків Маріян Года відзначив позитивну історію співпраці з податковою службою області та висловив впевненість у її динамічному розвитку.