Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Володимирецькій ДПІ відбулася робоча зустріч з головою Антонівської сільської ОТГ

опубліковано 20 березня 2024 о 13:25

Днями у Володимирецькій ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області відбулася робоча зустріч податківців з головою Антонівської сільської ОТГ Оленою Гребень.

Під час заходу посадовці розглянули питання щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році, особливостей сплати майнових податків, погашення податкового боргу платниками громади.

Посадовці говорили й про повноту сплати податків в умовах воєнного часу, легалізацію трудових відносин, зокрема про дотримання трудового законодавства при прийнятті працедавцями на роботу найманих працівників, а також виплати їм заробітної плати не менше мінімально встановленого законодавством рівня.

Також обговорили особливості відновлення відповідальності за порушення у сфері проведення розрахункових операцій та застосування РРО/ПРРО фізособами - підприємцями – платниками єдиного податку, які здійснюють діяльність на території громади.

Крім того, начальник ДПІ Наталія Десятник проінформувала про можливість використання електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету платника та безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова», за допомогою яких в режимі реального часу можна листуватись з податковою, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, проінформувати про факти ухилення від сплати податків.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»