Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наповнення бюджетів місцевих громад - під час робочої зустрічі в Рівненській ОВА

опубліковано 25 березня 2024 о 11:12

В Рівненській ОВА відбулося чергове засідання комісії  з визначення підприємств, установ та організацій області критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період під головування заступника голови ОДА Людмили Шатковської, за  участі начальника управління економічного аналізу ГУ ДПС у Рівненській області Олени Дімітрук.

В ході засідання одним із питань, яке обговорювалось, було наповнення бюджетів територіальних громад за рахунок повноти сплати майнових податків.

Олена Дімітрук наголосила, що в умовах воєнного стану кожен має підтримувати економічний фронт. Тим  більше, що кошти, які надходять до бюджетів громад, не тільки працюють на їх розвиток, але й від наповнення місцевих бюджетів напряму залежить допомога армії, підтримка населення, ліквідація наслідків вторгнення.

Вона також звернула увагу присутніх, що податкова служба України на практиці реалізує принцип прозорості та відкритості своєї діяльності. Скориставшись податковими сервісами ДПС суб’єкти господарювання мають можливість контролювати повноту та своєчасність сплати податків до бюджетів усіх рівнів.