Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення заборгованості із заробітної плати - на контролі податківців

опубліковано 18 червня 2024 о 09:14

Питання погашення наявної заборгованості по виплаті заробітної плати в Дубенському районі – на постійному контролі в РВА. Нещодавно у приміщенні Дубенської районої ради,  під головуванням першого заступника голови Дубенської РДА Мар’яни Мудрик, відбулося чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання комісії проведено за участю представників Державної податкової служби, Фонду соціального страхування, Пенсійного фонду, державної виконавчої служби та  спеціалістів відділу економіки Дубенської РДА.

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів населення,  недопущення росту заборгованості податків і зборів до бюджетів різних рівнів на засіданні комісії, зокрема, розглянули питання погашення заборгованості та проаналізовано стан виплати заробітної плати та погашення боргу перед працівниками ряду суб’єктів господарювання.

Заступник начальника Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок податкової звітності Головного управління ДПС у Рівненській області Олександр Шевчук зазначив, що   податкова служба на теперішній час не ставить собі за ціль перевірити та оштрафувати. Для податкової служби найголовніше, що б працівник був офіційно оформлений, соціально захищений, а його заробітна плата  виплачувалась своєчасно та до бюджету сплачувались податки і збори.

«Ми готові підтримати місцевих підприємців, шукати спільні шляхи вирішення проблемних питань, так як зацікавлені  в успішності кожного підприємства району», - акцентувала перший заступник голови РДА Мар’яна Мудрик.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»