Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податки. Армія. Перемога

опубліковано 27 червня 2024 о 17:15

Сьогодні на Рівненщині погасили нову марку «Податки. Армія. Перемога», яка  отримала символічний дизайн - зображення гривні, що перетворюється на патрон.

Випуск приурочений до Дня Конституції України. А участь в її спецпогашенні взяли начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль, в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрій Троцко та директор АТ «Укрпошта» Рівненського регіону Іван Люсак.

"Під час війни кожен повинен забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності держави і наповнювати державний бюджет, підтримувати Збройні Сили України. Лише за таких умов країна буде змінюватися на краще, ефективно протидіяти ворогові, фінансувати необхідні соціальні видатки. Тому, нагадування про те, що наша боротьба за свободу залежить від кожного з нас, є вкрай важливим», - зазначив Андрій Троцко.

Керівник податкової служби проінформував учасників заходу, що вклад платників Рівненщини до бюджетів усіх рівнів за п’ять місяців поточного року склав 7 млрд 459 млн грн, і це більше, як було сплачено за відповідний період минулого року на 462 млн гривень. Підтримуючи обороноздатність країни, платники податків області сплатили  до державного бюджету 324 млн грн військового збору, що перевищило надходження цього платежу у минулому році на 33,3 млн гривень.

Андрій Троцко висловив подяку платникам за сумлінну сплату податків та акцентував, що марка «Податки. Армія. Перемога»  має нагадує про важливість кожного внеску, кожної сплаченої копійки, яка стає частиною національної оборони.