Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч в Радивилівській ДПІ

опубліковано 25 січня 2023 о 08:53

Начальник Радивилівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Людмила Федун провела робочу зустріч з начальником Радивилівського управління Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Ярославом Довгалем щодо легалізації зайнятості населення та новацій податкового законодавства.

У ході зустрічі обговорили механізми впливу на подолання нелегальної зайнятості, засоби інформування представників бізнесу про переваги легальної зайнятості та обговорили напрями спільної діяльності щодо легалізації найманих робітників.

.Керівник інспекції також звернула увагу на продовження кампанії декларування активів громадян до 1 березня 2023 року, повідомила про початок кампанії декларування доходів, отриманих громадянами у 2022 році.

Також  обговорювалися питання подання річної податкової звітності та нові форми деяких звітів. Посадовець акцентувала увагу на можливості використання сучасного, прогресивного способу звітування – в електронному вигляді через Електронний кабінет платника, що має багато суттєвих переваг для представників бізнесу. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»