Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З відвідувачами Центру обслуговування Дубровицької ДПІ проведено черговий тренінг

опубліковано 26 січня 2023 о 08:55

Днями начальник Дубровицької ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Олег Клюйко провів тренінг, під час якого надав роз’яснення платникам щодо нарахувань майнових податків та новацій податкового законодавства.

В ході навчання посадовець детально розповів про особливості нарахування та терміни сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Також  поінформував про застосування РРО / ПРРО для платників єдиного податку 2-4 груп.

Окремо звернув увагу присутніх на особливості кампанії декларування доходів громадян за 2022 рік, зокрема на порядок подання громадянами декларації про майновий стан і доходи, які отримували доходи від спадщини та дарування, доходи від продажу рухомого та нерухомого майна, інші доходи, та поінформував про право на податкову знижку.

Наприкінці заходу посадовець нагадав про основні аспекти одноразового (спеціального) добровільного декларування, наголосив на правильному заповнені реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах та порекомендував користуватись електронними сервісами податкової служби.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»