Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Жителі Рівного дізнаються про податкову амністію в громадському транспорті

опубліковано 20 вересня 2021 о 15:56

З 1 вересня громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Про це податківці активно інформують жителів Рівненщини. Зокрема, в тролейбусах, які курсують у Рівному, розміщено тематичні листівки, де громадяни можуть отримати інформацію про податкову амністію.

У повідомленнях йдеться про те, що кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб триватиме протягом року – до першого вересня 2022 року. Впродовж цього часу громадяни України матимуть право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. При цьому у добровільній декларації не потрібно буде вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів.

Для отримання детальнішої інформації щодо активів, які потрібно декларувати, як подати таку декларацію та інші питання щодо одноразового добровільного декларування податківці радять звертатися на офіційний вебпортал ДПС України чи субсайт ГУ ДПС у Рівненській області, або за номерами телефонів, які розміщено за посиланням (https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/zvorotniy-zvyazok/ ).

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot