Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кампанія одноразового декларування набирає обертів

опубліковано 26 листопада 2021 о 15:19

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що  громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи.

Жителі Рівненщини можуть отримати інформацію про податкову амністію із різних джерел у зручному для них форматі. Така інформація щоденно оновлюється на вебпорталі ДПС (https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/zvorotniy-zvyazok/), розміщується на сторінках у соцмережах (https://tax.gov.ua, https://facebook.com/TaxUkraine/, https://t.me/tax_gov_ua), у друкованій тематичній продукції тощо.

Зокрема, на світодіодних екранах, що розміщені у містах Рівне та Дубно, транслюється серія відеороликів щодо одноразового декларування. Завдяки цьому жителі області можуть ознайомитися з основними нюансами даної кампанії.

Нагадаємо, що кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб триватиме протягом року – до першого вересня 2022 року. Саме упродовж цього періоду громадяни України за власною згодою можуть задекларувати активи, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. Зверніть увагу, що вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів не потрібно.