Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Вараського управління зустрілися з представниками органів місцевої влади

опубліковано 22 листопада 2019 о 10:53

Нещодавно в приміщеннях Рокитнівської  та Зарічненської ДПІ Вараського управління Головного управління ДПС у Рівненській області фахівцями ДПІ  проведено зустрічі з головами  та представниками виконавчих комітетів сільських і селищних рад, об’єднаних територіальних громад.

Начальники ДПІ Вараського управління ДПС у Рівненській  області Ніна Ковалевич та Сергій Драка  проінформували присутніх  про стан виконання  надходжень до бюджетів усіх рівнів та єдиного соціального внеску. Також звернулио увагу на своєчасність та повноту сплати податків і зборів з метою недопущення застосування заходів стягнення податкового боргу, достовірності інформації в інформаційних системах ДПС.

Особливу увагу було приділено питанню детінізацію ринку праці,  забезпечення дотримання трудового законодавства, захисту прав громадян, пов’язаних з легалізацією трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками.

Діалог між представниками органів місцевої влади та податківцями відбувся конструктивно та інформаційно збагатив представників виконавчих комітетів сільських і селищних рад, об’єднаних територіальних громад.

 Вараське управління ГУ

ДПС у Рівненській області