Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію доходів говорили у Володимирці

опубліковано 17 лютого 2020 о 12:40

 Нещодавно начальником Володимирецької ДПІ Вараського управління Наталією Десятник спільно з заступником голови Володимирецької райдержадміністрації Наталією Ковальчук проведено в малій залі РДА  робочу зустріч з суб’єктами господарювання Володимирецького району. Основною метою даної зустрічі було проведення роз’яснювальної роботи щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин.

Під час засідання Наталія Десятник, начальник Володимирецької ДПІ інформувала про те, що у регіоні є чимало суб’єктів господарювання, які не хочуть працювати в правовому полі та продовжують виплачувати заробітну плату в «конвертах».  Було звернуто особливу  увагу на найманих осіб, які  не можуть бути допущені до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Відповідальність за порушення законодавства про працю, в тому числі за фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору визначена ст. 265 КЗпП України, ч. 3 ст. 41 КУпАП У, ст. 172, 173 КК України.

Присутні на зустрічі суб’єкти господарювання з розумінням та відповідальністю сприйняли доведену інформацію та подякували за організацію даної зустрічі і запевнили, що готові до подальшої конструктивної співпраці.

 Вараське управління ГУ ДПС у Рівненській області