Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оберіть для себе зручний спосіб подання декларації

опубліковано 25 березня 2020 о 14:34

В Управлінні у м.Рівному ГУ ДПС у Рівненській області нагадують, що з початку року триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих упродовж минулого року. Платник податків може обрати дистанційний спосіб подання податкової декларації про майновий стан і доходи, шляхом подання засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.

У разі направлення декларації засобами електронного зв’язку можна скористатися електронним сервісом в Електронному кабінеті.

Вхід до Електронного кабінету можна здійснити через офіційний вебпортал ДПС. Для цього необхідно отримати у будь-якому Акредитованому центрі електронний цифровий підпис та авторизуватись в електронному кабінеті.

При складанні декларації в Електронному кабінеті платника здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна.

Нагадаємо, декларація подається за формою, затвердженою наказом МФУ від 02.10.2015 №859 (у редакції від 25.04.2019 №177).