Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запитували – відповідаємо

опубліковано 05 травня 2020 о 15:27

Як можна продовжити дію ключів кваліфікованого е-підпису, якщо термін попередніх ще не завершився?

 

В Управлінні у м.Рівному Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляють, що у платників податків є можливість зґенерувати нові ключі кваліфікованого електронного підпису чи печатки до закінчення строку чинності кваліфікованих сертифікатів.

В нинішніх умовах це можна зробити дистанційно за допомогою безкоштовного програмного забезпечення "ІІТ Користувач ЦСК-1" або скориставшись он-лайн сервісом Повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС – acskidd.gov.ua.

При цьому таке формування можливе за умов незмінності реєстраційних даних (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо) та доступності особистого ключа виключно користувачу.

За додатковою інформацією можна звертатись до представництва Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС. За телефоном (0362) 69-26-27. Електронна пошта для консультацій ra_17@ukr.net.