Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному суб’єкти господарювання обирають новітні РРО

опубліковано 02 жовтня 2020 о 15:08

Законом України від 20 вересня 2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг», який набрав чинності з 01.08.2020, передбачено правові підстави для впровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій. Суб’єктам господарювання, на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», ДПС було надано для застосування два безкоштовних програмних рішення.

Зважаючи на те, що обов’язок із застосування РРО та/або ПРРО для усіх фізичних осіб-підприємців - платників єдиного податку ІІ-IV груп настає з 1 квітня 2021 року, ДПС створено умови для подальшого тестування безкоштовних програмних рішень.

У Рівному суб’єкти бізнесу скористались безкоштовними програмними рішеннями від ДПС та вже зареєстрували 17 програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО).