Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Де знайти інформацію щодо адрес, контактних телефонів, режиму роботи Центрів обслуговування та територіальних органів ДПС

опубліковано 06 жовтня 2020 о 09:00

Інформація щодо адрес, контактних телефонів та режиму роботи Центрів обслуговування платників розміщена на офіційному веб-порталі ДПС (https://www.tax.gov.ua/) у вкладці Центри обслуговування (обрати відповідний регіон)/Головна/Діяльність/ Адміністративні послуги.

Контактна інформація територіальних органів ДПС (головних управлінь ДПС в областях, м. Києві, Офісу великих платників податків (далі – ГУ ДПС)) розміщена на офіційному веб-порталі ДПС (https://www.tax.gov.ua/) у вкладці Територіальні органи (обрати відповідний регіон)/Головна/Контакти.

Контактна інформація управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів, які входять до складу ГУ ДПС (далі – Управління), а також ДПІ, які входять до складу Управлінь, розміщена на офіційному веб-порталі ДПС (https://www.tax.gov.ua/) у вкладці Територіальні органи (обрати відповідний регіон)/Головна/ДПС у регіоні/Головне управління/Управління утворені на правах відокремлених підрозділів (обрати відповідне Управління або ДПІ).

Центр обслуговування платників ДПІ у м.Рівному Головного управління ДПС у Рівненській області знаходиться за адресою: м.Рівне, вул. Відінська, 8, (І поверх). Консультант – модератор (щодо надання послуг): телефон – (0362) 64-32-88, (0362)64-34-45

Режим роботи (на період дії карантинних обмежень): з 10 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв.; обідня перерва з 12.00 до 12.45 год.; технічні перерви для санітарної обробки приміщення - щогодини на 10-15 хв.; субота, неділя – вихідні.