Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Здолбунівською ДПІ

опубліковано 18 грудня 2020 о 09:19

За словами начальника Здолбунівської ДПІ ГУ ДПС У Рівненській області Володимира Матвійчука, упродовж листопада 2020 року з питань отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, приймання звітності тощо до Здолбунівської ДПІ звернулось понад 500 суб’єктів господарювання.

Найбільша кількість платників - 140, зверталась за отриманням реєстраційного номера облікової картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків.

Крім того, у листопаді 40 громадян звернулись за отриманням довідок з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За отриманням витягів з реєстру платників єдиного податку до ЦОП Здолбунівської ДПІ звернулось 40 платників єдиного податку.

Відповідними довідками підтвердили свій резидентський статус у листопаді 20 громадян, а 14 – отримали довідку про сплату податкових зобов’язань платником податку –резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання та про відсутність податкових зобов’язань.

Володимир Матвійчук зазначив, що упродовж листопада поточного року працівниками ДПІ також прийнято понад 300 податкових звітів. Зважаючи на епідеміологічну ситуацію посадовець рекомендує надавати перевагу отриманню послуг в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу "Електронний кабінет": https://cabinet.tax.gov.ua.