Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протидія тіньовій зайнятості сприятиме додатковим надходженням до бюджетів

опубліковано 24 березня 2021 о 12:05

Днями у приміщенні Дубенської міської ради відбулось чергове  засідання міської робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, повноти сплати суб’єктами господарювання податків та інших обов’язкових платежів, участь у якому взяла начальник Дубенської ДПІ Світлана Цимбалюк.

Основними питаннями, які обговорювалися, були: вжиття  заходів  щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення, забезпечення погашення податкової заборгованості та декларування доходів громадян. 

Звертаючись до присутніх, Світлана Цимбалюк наголосила, що стабільність та повнота податкових надходжень до бюджету громади підвищує фінансову спроможність місцевих громад, адже податок на доходи фізичних осіб – платіж, який є основою місцевих бюджетів до 65 відсотків. Легалізація трудових відносин та обов’язок роботодавців щодо дотримання мінімальних гарантій при виплаті заробітної плати позитивно вплине на наповнення місцевої скарбниці та, відповідно, підвищення добробуту жителів громади.