Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Вараші відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва

опубліковано 26 березня 2021 о 10:04

Днями,  під головуванням міського голови Вараша Олександра Мензула, відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва, на якому були присутні фахівці головного управління ДПС у Рівненській області.

Під час засідання розглянуто ряд важливих для підприємців тем. Зокрема, обговорили питання щодо стану справ зі сплати земельного податку,  податку на нерухоме майно та єдиного податку. Також піднімалось  питання застосування реєстраторів розрахункових операцій ФОП – платниками єдиного податку, які здійснюють певні види діяльності.   

Крім того, було розглянуто питання щодо зміни ставок земельного податку,  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  єдиного податку на 2022 рік.

В ході зустрічі вирішили доручити старостам Вараської міської територіальної громади довести до жителів сільських територій інформацію щодо декларування доходів громадян та сплати податку в разі надання  земельних паїв в оренду фізичним особам, які не зареєстровані суб’єктами  підприємницької діяльності.