Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для платників податків проведено тренінг з питань впровадження новітніх РРО

опубліковано 02 серпня 2021 о 14:27

Днями фахівці Радивилівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області провели тренінг з підприємцями щодо встановлення та використання програмних реєстраторів розрахункових операцій. Суб’єкти господарювання отримали роз’яснення щодо основних новацій у сфері застосування РРО, а також дізналися як зареєструвати ПРРО через Електронний кабінет.

Начальник Радивилівської ДПІ Людмила Федун продемонструвала як за допомогою особистого ключа здійснити вхід до приватної частини Електронного кабінету для подальшої реєстрації програмного РРО, звернула увагу на деякі важливі моменти при заповнені заяви за формою №1-ПРРО.

Людмила Федун наголосила, що фізичні особи-підприємці при розрахунках зі споживачами можуть застосовувати ПРРО як альтернативу стаціонарним реєстраторам розрахункових операцій. Програмні РРО можна встановити на смартфон, комп’ютер, планшет та інші гаджети. Такі новітні РРО мають чисельні переваги порівняно з апаратними та чимдалі набувають популярності серед представників бізнесу.

Під час проведення навчань посадовці також поінформували платників про можливість спілкування з податковою службою за допомогою сервісу «InfoTax», запроплнували бути в курсі податкових новин за допомогою офіційних сторінок ДПС України та Головного управління ДПС у Рівненській області в мережі Facebook. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»