Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Переваги надання звітності в електронному вигляді

опубліковано 14 січня 2022 о 13:20

Старшим  державним інспектором Дубенської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Людмилою Козяр  було проведено зустріч з платниками податків щодо можливості  використання Електронного кабінету для подачі податкової звітності та реєстрації РРО/ ПРРО.

В ході зустрічі особлива увага приділялася  питанню  використання Електронного кабінету при поданні податкової звітності та виявлення труднощів, які виникають при користуванні ним.

Також платники податків отримали роз’яснення щодо основних новацій у сфері застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, а також дізналися як зареєструвати РРО чи ПРРО через Електронний кабінет

Фахівці Дубенської ДПІ постійно навчають платників податків користуватись електронними сервісами та роз’яснюють всі наявні перспективи. Особливо акцентовано увагу, на тому, що основною перевагою надання звітності засобами електронного зв’язку  є значна економія робочого часу та коштів на придбання бланків звітності, оперативне відстеження змін до форм звітності, уникнення втрат часу на черги та інші не менш важливі привілеї.  

В ході зустрічі учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої питання.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»