Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Землевласники та землекористувачі території обслуговування Дубровицької ДПІ сплатили до бюджетів громад майже 14 мільйонів гривень плати за землю

опубліковано 14 січня 2022 о 13:43

 Протягом 2021 року до бюджетів громад території обслуговування Дубровицької ДПІ сплачено 13,8 мільйона гривень плати за землю. Сума сплаченого податку на 1,7 мільйона гривень перевищує показники 2020 року.  

Зокрема, за 2021 рік юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 12,2 мільйона гривень, а фізичні особи – 1,6 мільйона  гривень плати за землю.

Податківці Дубровицької ДПІ інформують, що громадянин - власник земельної ділянки може провести звірку, щодо нарахування суми земельного податку у Центрі обслуговування платників.   

Зауважимо, що громадяни, які мають підстави для отримання пільг щодо сплати земельного податку, повинні подати до органів ДПС документи, що посвідчують їх право на пільгу.

Дізнаватися  про нараховані податкові платежі можна в режимі онлайн, отримавши ключ електронного цифрового підпису та зареєструвавшись в Електронному кабінеті.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»